mere frihed?

Ja tak?

"Som vestjyde skulle jeg lige overbevises om hvad doTERRA olierne kunne .  Og i dag kan jeg ikke undvære dem. 
Jeg bruger dem i mange af mine behandlinger til at gå dybere ned i følelserne, og jeg bruger dem i den grad til mig selv og familien. 
Samtidig har vi et skønt netværk, hvor vi kan spørge og hjælpe hinanden,  hvilket er en stor glæde og tryghed."

bente boel

WELLNESS ADVOCATE - premier

gør din drøm til virkelighed

Vil du være min kollega i doTERRA?
Det handler ikke om at sælge produkterne, det handler om at undervise og hjælpe andre. Det er deraf din kompensation kommer. Den indsats du gør, som med alle andre forretninger, lønner dig.

Drømmer du om at leve sundere og lykkeligere - og gøre en større forskel i verden, så er du landet på det helt rigtige sted. Det er her, drømme fødes og kommer til live. 

Jeg har mere end 20 års erfaring som selvstændig, og altid gået efter dét jeg mærker som et klart JA. Og vil meget gerne hjælpe dig med at realisere dine drømme, uanset om du har brug for en privat session, hjælp til at løfte energien i din virksomhed, eller om du er klar til doTERRAs essentielle olier. Eller det hele... ;)

doterra KUNNE VÆRE PRÆCIS 

dét Du leder efter

Du kan få indflydelse på dit eget arbejdsliv, hvornår og hvordan du arbejder, hjælpe andre og samtidigt gøre noget meningsfuldt for din familie og dig selv. 

I doTERRA kan vi hjælpe dig med, hvordan du skaber en løbende indkomst. 

Hver fredag er der LIVES i Team Lavt Gærde for Wellness Advocats/byggere.
Den første onsdag i måneden invitere jeg til et lukket Byggemøde i team Ready to take off.
Hver onsdag har jeg LIVES for alle interesserede i FBgruppen: "Der er en olie til alt" (klik her)

Ekstra indtjening? mulighederne er ubegrænsede i doTERRA.

Er du klar til at skabe en ny indkomst? Leder du efter en måde at kunne arbejde hjemmefra på? Ønsker du at få større indflydelse i verden? 
Vi i doTERRA vil meget gerne hjælpe dig med at nå dine mål, og har den nødvendige træning, mentoring og support der skal til for at du kan få succes. 
Den helt korte forklaring på, hvordan du tjener penge i doTERRA er, at den viden du tilegner dig, formidler du videre. D.v.s. du bestemmer selv hvormeget tid du vil investere i det der kan blive til dit firma - stort eller lille. Mit bedste tip er, at du kombinerer dét du allerede arbejder med idag sammen med olier. Vil du med tiden udelukkende arbejde med olier og alt, hvad det kan bringe med sig, er helt op til dig.

Fordi 65% af doTERRAs kunder vender tilbage måned efter måned, er der virkelig en stabil og spændende mulighed at skabe indkomst. 
Forestil dig, at du hjælper andre mennesker med at tage mere naturlige og sunde valg alt imens dit eget helbred forbedres - samtidig med at  du skaber indkomst!

du kan gøre en stor forskel

En god forretning er god for alle involverede. doTERRA gør et meget stort velgørende stykke arbejde, produkter er ikke kun gode for planeten, vi støtter også landmænd, familier og lokalsamfund over hele verden. Ved at vælge at blive en virksomhed i en virksomhed som doTERRA ved du, at din indsats gør verden til et bedre sted - med en dråbe ad gangen.

det sker i fællesskab

Jo mere du hjælper andre med at få resultater med deres essentielle olier og gøde deres drømme, 
jo mere vil din egen doTERRA-indkomst vokse. 

Er du behandler, hjemmegående eller kunne du bare godt tænke dig at arbejde hjemmefra med noget du brænder for? Din indsats vil afspejle din indtægt/kompensationsplanen. 
Som din teamleder vil jeg med glæde støtte din succes!

Vil du mere end bruge olierne i dit hverdagsliv, så lad os tale om det.

"Olierne har for mig været en hel ny kærlig måde at tage vare på mig selv, min sundhed og følelser. 
doTERRA er et fælleskab hvis mission er at gøre verden et bedre sted - what’s not to like?"

Trine hjort

WELLNESS ADVOCATE - PREMIER
"Olier og aromaterapi har altid ’kaldt’ på mig, og da jeg fik muligheden for at prøve dōTERRA olierne af var jeg slet ikke i tvivl – dem var jeg nødt til at eje. Og hvad er bedre, når man har verdens bedste olier, end også at have den bedste danske oliebog. 
For mig fuldstændig win-win."

Tina tungelund

WELLNESS ADVOCATE - Silver
Videoen starter når du klikker på billedet.
Jeg hjælper spirituelt interesserede kreative kvinder med at gøre deres drømme til virkelighed.

Hver eneste dag bruger jeg doTERRAs essentielle olier, både personligt og når jeg coacher og hjælper mine klienter og teamledere. Jeg er uddannet antroposofisk heilpraktiker og mine 20 års erfaring med at arbejde holistisk med mennesker, giver så meget mening og jeg er dybt taknemmelig for, at jeg følte mig guidet til at arbejde med olierne på det helt rigtige tidspunkt i mit liv. 
At mit navn "Dortea" og firmaets navn "doTERRA" ligger lige op ad hinanden, ser jeg naturligvis ikke som en tilfældighed. Der er en mening med alt, især når vi kan få øje på taknemmeligheden i det. Karma, Dharma og meditation er meget vigtig for mig, dagligt arbejder jeg på at finde min sandhed og hjælper andre med at finde deres. Kun der ud fra kan vi stråle.
I maj 2019 bestilte jeg mit første oliekit hos doTERRA, og gik straks i gang med at sætte mig ind i oliernes væsen, ved at bruge dem, mærke dem og læse om dem - og det kom der oliebogen "Der er en olie til alt" ud af.

Dortea uggerhøj

wellness advocate - Gold
Lad os ses på instagram  @dortea.dk