Mere end olie 

du fortjener det bedste

På din rejse til leve et sundere  liv, vælg kun det bedste når det kommer til essentielle olier. Det er vigtigt du vælger det firma, du har tillid til. Jeg vil elske at hjælpe dig til en sundere livstil med doTTERAs naturlige olier!

Når du vælger de reneste essentielle olier på planeten, åbner der sig en helt ny verden af muligheder både for dig og dem du holder af.  

doTERRA er meget mere end essentielle olier, vi har blandt andet lækre cremer, shampo, rense produkter og kosttilskud som selvfølgelig også er uden kemi. I min optik har vi en fantastisk kundeservice, dansktalende, naturligvis. Og - så får du min support uanset hvilke medlemskab du vælger.

doTERRA's olier er nogle af de reneste og mest testede essentielle olier.

Grundlagt i 2008, har doTERRA’s mission fra starten været at dele kun de reneste essentielle olier i verden.
Det løfte førte til en helt ny kvalitetssikring: 
CPTG (se video på engelsk) Certified Pure Testet Grade®.

Det er ret usædvanligt at finde et firma, der er så generøst og opmærksom på planeten som doTERRA. Du har også mulighed for at samarbejde med dem, lige som jeg gør og udvikle din egen forretning, hvis det er et ønske. 

Du har muligheden for at hjælpe både dig selv, din familie og liv over hele kloden både med købet af en enkelt olie, eller dit valg om at ville mere med firmaet. doTERRA er virkelig ganske specielle på den måde de støtter os.

healings hands

doTERRA følger hele processen i tilblivelsen af olierne fra landmanden, hvor planten gror, gennem fremstillingsprocessen til den færdige olie lander hjemme hos dig og mig. 

doTERRA har den højeste kvalitetssikring i renhed og bæredygtighed i partnerskaber med lokale landmænd over hele kloden gennem Co-Impact Sourcing®. 

The doTERRA Healing Hands Foundation® er en registeret 501(c)(3) nonprofit organisation, der tilbyder ressourcer og værktøjer til hjælp i lokal samfund og i velgørende organisationer er med til at øge fællesskabet, adgangen til sundhedsydelser, uddannelse, fremme sanitet og bekæmpe menneskehandel.

kom med i den globale velgørende sunde bevægelse

Overalt i verden søger mennesker naturlige alternativer til at leve sundere og lykkeligere. I doTTEAs fællesskab, og i vores danske Facebookgrupper kan du finde inspiration og modtage støtte til din egen personlige rejse som en del af teamet. 

En grundtanke hos doTTERA er at forandre verden med 
en dråbe ad gangen. 

Vi er godt 8,8 millioner medlemmer, der er også brug for dig, for hver gang vi køber en lille olieflaske, går en del af overskuddet til The doTERRA Healing Hands Foundation® .