Essentielle olier

find dine favorit olier.

At finde sine yndlingsolier er en skøn rejse. Glæd dig til mange nye oplevelser. På min personlige sundhedsrejse er jeg kommet til at forstå værdien af naturlige løsninger.

 "Alternativ" er for mig er ikke et alternativ, det er et bevidst valg. Og jo mere vi kan gøre, der både er godt for jorden og godt for vores krop, jo bedre - Dét er et bevidst valg! 

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med, hvordan du kan bruge essentielle olier til at få den følelse, eller forretning du længtes efter.

Første gang jeg duftede til Melaleuca eller Tea Tree, som den også hedder, oplevede jeg den var fuldstændig anderledes end forventet, og googlede straks alt hvad jeg kunne finde om den. Den ville mig nemlig et eller andet, jeg vidste bare ikke hvad. I dag er Melaleuca en mine vigtigste olier. Som særlig sensitiv føler jeg mig så godt "beskyttet" og i indre balance med bare en enkel dråbe i hver albueled - og på toppen af hovedet. Det skulle du prøve.

Melaleuca (tea tree)

Skulle jeg vælge en enkel olie, ville det blive Frankincense. Oliernes konge, kaldes den. Frankincense er min indre konge, den giver mig ro med det samme. Uanset om jeg bruger den for at få en dybere meditation eller bedre søvn, så er duften og et par dråber direkte i munden helt perfekt for mig.  Fordi Frankincense går dybt og giver følelsen af at hjælpe sandheden op til overfladen, bruger jeg også et par dråber i ansigtet så min indre glød kommer frem. Og jeg syntes faktisk også, min hud er kommet i smukkere balance.
frankincense
På de dage hvor udfordringerne og opgaverne føles overvældende, er der ikke noget bedre end at dryppe Wild Orange i diffuseren og drikke et glas med en dråbe i. Så skinner solen igen. Wild Orange sender signaler om at "alt er godt", at der er nok af alt - både af tid, penge og kærlighed. Det er dén olie jeg altid foreslår nye Wellness Advocats at bruge, når en masse ny viden skal omsættes til handling. Den kunne godt hedde: Pippi Langstrømpe. For den siger: "Det har jeg ikke prøvet før, så det klarer jeg nok også."
Wild orange

"Lad mad være din medicin
& MEDICIN VÆRE DIN MAD."
 

Det sagde, Hippokrates for næsten 2000 år siden, og det gælder stadig i dag. 

Essentielle olier kombineret med god ernæring understøtter varig sundhed og glæde.

Rene Essentielle Olier

Hvis du nogensinde har nydt duften af en rose, så har du oplevet de aromatiske kvaliteter af essentielle olier. De naturlige aromatiske komponenter findes i frø, bark, stilke, rødder, blomster og andre dele af planter. Essentielle olier beskytter planterne og giver dem deres karakteristiske duft. Essentielle olier kan bruges i en bred vifte af støtte til både følelsesmæssige og fysiske udfordringer, hvilket giver et sikkert alternativ til andre traditionelle midler.

Essentielle olier kan bruges:
Aromatisk - i en diffuser eller en koppet hånd over næse og mund.
Topisk - på huden evt. fordelt med en bæreolie
Internt - direkte i munden eller i vand, smoothie eller en veggie kapsel. 

Du kan altid nyde duften af olierne. De går direkte til dit Limbiske system, også kaldet "følehjernen" og sender signaler ud i din krop om det olien står for.  

"der er en olie til alt"

Du kan få oliebogen gratis!
Når du signer op hos mig, sender jeg dig oliebogen "Der er en olie til alt" som velkomstgave - uanset om du signer op (køber dit første startkit) alene, eller til en af mine online olieworkshops
Vejl. udsalgspris i landets boghandlere er: kr. 249,-

"Der er en olie til alt" skrev jeg fordi, der ikke fandtes et godt dansk opslagsværk da jeg startede min egen olierejse i maj 2019. Meget hurtigt omdøbte læserne oliebogen til: Oliebiblen - så bliver man som forfatter altså virkelig glad. Om oliebogen skriver læserne:

  • "Hvor er din nye oliebog altså bare fin og overskuelig. Dorthe Larsen.
  • "Din bog er Awesome. Den er overskuelig, let at læse og fyldt af guldkorn. Tak. Lene Olsen."
Ønsker du ikke blive kunde gennem mig, kan du altid købe oliebogen her:

der er højt til loftet i doTTERA

Overalt i verden søger folk naturlige alternativer til at leve sundere og lykkeligere. Derfor er vi godt 8,8 millioner kunder i doTTERA.

I doTERRAs fællesskab, og i vores danske Facebookgrupper kan du finde inspiration og få støtte til din egen personlige rejse som en del af teamet. Du kan være med som kunde - enten som Wholesale customer (bestille efter behov) eller som Wellness Advocate, der også har forretningsdelen med.

Shop smartere

Du vælger selv, hvor lidt, eller meget og hvad du lægger i kurven.

Efter din første bestilling  kan du bestille dine næste vare enten på en Standart One-time order, eller på en LRP bestilling, hvor du måned for måned optjener bonuspoints, som du kan handle for

Loyalty Rewards Program
"Advarsel....til dem som absolut ikke gider lave noget idag og har lyst til at være lidt trist til mode: Lad være med at fylde jeres diffuser med peppermint, Air, Zen Gest og deep Blue.. (samt to dråber Frankincense under tungen).
Jeg kan slet ikke lade være med at smile, humøret er i top, og nu skal jeg lige ud og trave en tur, for derefter at rydde totalt op i mit skur og så tror jeg da lige jeg vil bage et rugbrød...! (Jeg har altid hadet at bage og lave mad)...
Mig, som er noget skeptisk, og nybegynder indenfor olier... Hm... kan kun konstatere at “de” virker. Hvor mange dråber jeg har brugt af hver skal jeg lade være usagt (det er mange) men hold da op hvor jeg nyder det og det havde jeg lige lyst til at dele med jer."

Karina Egemar Sheridan

Flere yndlingsolier:

Helle Merete Andersen: "Det er svært at vælge, for alle olierne er fantastiske, jeg skifter lidt efter behov. Jeg har dog altid de samme 4 i min taske, som jeg næsten bruger hver dag, og som jeg ikke kan undvære. Past Tense til skuldrene, hvis der er lidt spændinger i skuldre eller i hovedet. Hope som løfter energi og giver mig indre ro. Lavendel som også giver mig indre ro, eller hvis jeg har en lille rift. Smører den under fødderne og mellem brysterne inden sengetid (sammen med Wild Orange på maven er det fantastisk). Melaleuca hvis jeg har en lille bums, så er den væk på 1-2 dage, den giver mig balance i kroppen når jeg har meget travlt, 1 dråbe i hovedbunden er nok."

Annisette Martina Güttke: "Igennem de sidste 3 uger har jeg brugt Align på solar plexus hver dag. Jeg har haft brug for støtte til at forbinde mig med mit sande jeg og har sluppet en masse gammelt rod, som ikke længere skal være en del af mig. Og der er sket så meget godt på de 3 uger. Jeg er virkelig trådt ind i en ny tid."

Tina Præstiin: "I forbindelse med et kompliceret knæbrud fik jeg en ny “ven”, Deep Blue, som hjælper mod især muskelspændinger. Bruger den til massage opblandet i bæreolie."
Las os ses på Instagram  @dortea.dk