Velkommen til olieuniverset. Her finder du masser af inspiration til din indre balance og sundhed.
Klik på billedet så starter videoen.

Ønsker du at bruge doTERRAS olier til at støtte din egen private sundhed, er jeg klar til at hjælpe dig. 
Overvejer du en indtægt ved at hjælpe og vejlede andre, så er jeg også klar til at hjælpe dig.
Start med et enkelt valg:
1. Vælg:  Wholesale Customer 
Wholesale betyder helt almindelig kunde. 
Du sparer 25%. Ingen binding. Du kan bestille en enkelt gang, eller når du har brug for nye produkter. Du bliver inviteret indenfor i vores skønne danske support Facebookgrupper.
(Registrer dig og bestil dine olier ved at klikke på linket, eller kontakt mig. Brugervejledning er her under billedet).

2. Vælg: Wellness Advocate. 
Dette er for dig, der vil hjælpe andre i din klinik eller online og begynde din indtjening. 
Du får en doTERRA hjemmeside ala min hjemmeside, fra den kan du hjælpe nye kunder. Og du bliver inviteret med i  lukkede netværksgrupper. 
Du gør som jeg, og bestiller valgfrit olier og produkter (kemifrit shampo, kosttilskud, cremer, vaskemiddel etc) hver måned til dig selv og din familie - og evt til din klinik. 
Som Wellness Advocate du kan også regne med min personlig support og business vejleding. 
(Registrer dig og bestil dine olier ved at klikke på linket. Brugervejledning er her under billedet).

Din indsats og indtjening hænger sammen, så det er helt op til dig, hvormeget du vil lægge i det.  Indtægten beregnes ud fra Kompensationsplanen Spørg mig når du har spørgsmål. 

Vi er godt 660 i mit doTERRA team "Ready to take off", som er en del af "Team Lavt Gærde". Vi har  dansktalende kundeservice, der kan hjælpe på alle hverdage.  Varerne postes fra et lager i Holland. 

Håber du finder inspiration og alt det du søger - og ellers spørger du mig bare.
Jeg har mere end 20 års erfaring med antroposofisk homøopatisk vejledning at trække på til din fordel.
Spirituel business guide og GOLD i doTERRA.

Du er aldrig alene

Der er så meget information online om, hvordan du kan tage hånd om din sundhed at det kan blive helt overvældende, at finde ud af hvad der gør den største forskel. Det vil jeg gerne hjælpe dig med at skabe overblik over.

doTERRAs essentielle olier er de reneste olier på planeten, de er CPGD certificerede: Certified Pure Tested Grade. 100% rene. 

Jeg har siden sommeren 2019 helt personligt følt, hvor fantastisk effektive og powerfulde olierne er. De kan virkelig noget. Dét vil jeg gerne dele med dig.

Er du ikke kunde i doTERRA endnu, kan du enten bestille dine olier (fx et startkit) nu med det samme ved af følge bestillingsvejledningen. Du kan også kontakte kundeservice, så hjælper de (se deres åbningstid her ved siden af) eller du bestiller en gratis uforpligtende  ½ time på telefonen med mig på en onsdag. Book din tid her

giv dig selv frihed

Os, der bruger doTERRAs essentielle olier mærker typisk de er så effektive, at vi ikke kan lade være med 
at dele dem med andre! Efterhånden som du lærer olierne at kende, kan det være en idé at benytte sig af den fordel, der er ved at bestille gennem doTERRAs Loyalitetsprogram Loyalty Rewards Program som forkortet hedder: LRP. En LRP giver både fordele for dig, der vil handle mere en en gang. LRP er en månedlig bestilling med de produkter du vælger og som giver bonus fordele. Se mere herunder.

Og så er der Kompensationsplanen for dig, der vil have olierne i klinikken eller arbejde online.
Kompensationsplanen er den måde, hvorpå vi som er Wellness Advocate bliver lønnet. 
Du vil sikkert gerne vide, hvornår jeg begyndte at bruge doTERRAs olier. 
I maj 2019 bestilte mit første oliekit "Home essentials", den med diffuseren i doTERRA . Jeg var imponeret. Olierne virkede. Jeg er meget sensitiv og har en stærk intuition, som har været min levevej i godt 20 år. Jeg mærker ind på andre. Det betyder også jeg har et sind, der gør at jeg har meget brug for indre balance, ellers lever jeg ikke ud fra min essens - og det vil jeg. Næsten inden første olieflaske var åbnet, kunne jeg mærke, at dét her - det var vildt. Måneden efter bestilte jeg det store "Natural Solution" kit og var allerede i gang med,  at sætte mig ind i oliernes væsen - og det kom der oliebogen ud af. Jeg havde simpelhen brug for et overblik over olierne. 

INTET ER TILFÆLDIGT
Mit navn er Dortea Uggerhøj. At mit navn matcher doTERRA er bare fantastisk - og føles ikke spor tilfældigt.
Mit fornavn "Dortea" skiftede jeg til som 38. årig. Efternavnet "Uggerhøj" tog jeg da giftede mig med min ungdomskæreste. 

Jeg er dødt Dorte Berg-Jensen på Fanø sommeren 1963. Livserfaring fra et liv som ridelære, stewardesse, destinationschef, skiguide, clairvoyant konsulent, antroposofisk heilpraktiker, business coach, spirituel mentor , healer, og har udgivet syv fagbøger om spirituelle emner og underviser i alt, hvad du lige læste gør, at jeg har mange redskaber i bagagen til at kunne støtte dig. I doTTERRA er jeg Wellness Advocate og GOLD, det blev jeg på 6 måneder. Man bliver ikke GOLD  uden at arbejde for det. doTERRA er en del mit job, jeg elsker det og lige fra første dag kunne jeg mærke de essentielle oliers power. De essentielle olier er blevet min passion og den største støtte i alt, hvad jeg gør. Dét vil jeg gerne give videre til dig.

Jeg er sikker på du vil få mere glæde af dine olier, især når du kan slå dem op i oliebogen, for det kan godt være lidt svært at huske alt det, olierne kan hjælpe med. Det gode ved olierne er, at du behøver ikke huske alt, de er den ordløse egenterapi.


Kærligst

Dortea uggerhøj

Gold i dottera

vi kan ofte meget mere end vi tror

Med rene essentielle olier kan vi opleve:
 Bedre sundhed, mere glæde og større taknemmelighed end nogensinde før. Og det sker alt imens vi gør en enorm positiv forskel i verden. Hvordan det?
Fordi følelser kommer indefra, og når du tager hånd om dine følelser og har det godt, så smitter din glæde af på alt og alle omkring dig. Når du har det godt, vil du have det bedre. Det kender du sikkert godt, og vi skal have det godt.
Når du har det godt, kan du klare meget mere end du troede.


Bliv del af noget større

Hvis du har været på udkik og søgt efter en dybere mening med livet, så er vi her for at støtte dig!

 Du er her på jorden for at gøre en forskel. Du ved dét, men har måske ikke helt fundet vejen. Kom med i min åbne Facebook gruppe. Som medlem i doTERRA bliver du inviteret ind i to store lukkede facebookgrupper, hvor der er en stor mængde info. I grupperne er der inspiration og support til, at du kan gøre dine drømme til virkelighed og få den indre balance du ønsker.

doTERRAS booklet

Har du lyst til at se lidt mere om produkterne inden du bestiller?

Få oliebogen gratis

Når du vælger at blive kunde gennem mig i doTERRA , får du min oliebog som velkomstgave. Værdi 249,-

"Der er en olie til alt"

Udsnit fra bogen: Lyt til dine følelser! De viser dig vej. 

Den dag du begynder at elske alle dine følelser, både dem der giver dig følelsen af at være i flow og dem der taler om modstand, da sker magien, både i dig men også omkring dig. Følelser er til for at blive set og hørt. 

Slip det du ikke har brug for. Og skru op for det du ønsker mere af.
 
Det, vi i dag kalder sygdom, er blot resultatet af en langt dybere ubalance. Og det er dén ubalance, der skal heles. Ikke symptomet. Symptomer er blot et tegn på den måde vi forholder os til vores følelser. 
 
Armene:
Vi er Guds forlængede arme. Armene bruger du til at række ud med og gribe om med. Problemer med armene vidner om, at du enten favner om for meget, eller måske slet ikke tager din plads i verden. Kan selv. Vil selv.  Kender du det?
 
  • Forsøger du at klare livet selv og være stærk? 
  • Gør du ingen væsen af dig og spræller mindst muligt? 
  • Eller savner du kram? Nogen at give et kram? Nogen at putte hos? En, som tager dig i sine arme? Når du er den feminine i et forhold, har du brug for at en maskulin mand, tager dig i sine arme. Tillader og inviterer du til, at det kan komme til at ske? Husk, der er olier til alle følelser.
 
Lad os ses på instagram