Velkommen til olieuniverset. Her finder du masser af inspiration til din indre balance og sundhed.

velkommen 

til olie-

universet

1) doTERRAs essentielle olier kan støtte dig sundhedsmæssige på så mange måder.

2) Overvejer du at opbygge en indkomst ved at undervise andre om, hvad naturlige olier kan,
er denne side også fyldt med inspiration til dig.

I doTERRA fordi føler jeg meget støttet både personligt og i min forretning. Og jeg er vild med alle de skønne nye kollegaer jeg har fået. Du kan også være med.
I maj 2019 valgte jeg at bestille mit første startkit. Dét har jeg ikke fortrudt et eneste øjeblik. 


Vi er godt 600 i mit team, og vi er en del af et stort dansk team.  Der er altid nogen vi kan spørge. 
Gennem undevisning, videoer, workshops, 1:1 møder, gruppemøder, bøger, og siden her forsøger jeg at give alt den support og støtte du har brug for. Og ellers spørger du bare.
Du er velkommen.  

To ret enkelte valg:

1)

Du kan blive oprettet som helt alm. kunde, det hedder Wholesale Customer og bestille med de fordele der er som medlem. 
Du kan bestille en enkelt gang, eller når du har bruge for det.

2)

Du kan lige fra starten, eller senere vælge at bygge din egen uafhængige forretning i doTERRA, det hedder Wellness Advocate. 
Du bestemmer selv hvormeget du ønsker tjene. Indtægten kommer ud fra det der hedder Kompensationsplanen.

Jeg blev det, der hedder GOLD efter 6-7 måneder. I dag bruger jeg ca. 10-15 timer pr. uge i min doTERRA forretning. Nogle uger mere fordi det er ren passion.

Noget af det gode i doTERRA er, at du helt selv bestemmer, hvilket tempo du ønsker at bygge din forretning. Det er helt op til dig. 

Skriv til mig, hvis du har brug for en afklaring, eller hjælp til bestilling. 
Kærligst Dortea Uggerhøj 


Du er ikke alene

Der er meget information online om, hvordan du kan tage hånd om din sundhed at det kan blive helt overvældende, at finde ud af hvad der gør den største forskel. Det vil jeg gerne hjælpe dig med at skabe overblik over.

doTERRAs essentielle olier er de reneste olier på planeten, de er CPGD certificerede. Certified Pure Therapeutic (Testet) Grade. 100% rene. Jeg har de sidste to år helt personligt følt, hvor fantastisk effektive og powerfulde olierne er. Dét vil jeg gerne dele med dig.

Du kan enten bestille dine olier nu, eller komme med på en gratis online workshop som jeg tilbyder nye kunder hver eneste måned. Eller bare skrive til mig. Hvad vil du?

giv dig selv frihed

Dem der bruger doTERRAs essentielle olier mærker typisk de er så effektive, at de ikke kan lade være med 
at dele dem med andre! Efterhånden som man lærer olierne at kende, kan det være en idé at benytte sig af de gode fordele der er gennem Loyalitetsprogrammet Loyalty Rewards Program (LRP) og Kompensationsplanen.
Kompensationsplanen er den måde, hvorpå vi som Wellness Advocate bliver lønnet. Den kan du se herunder. 

Både dig, der bare vil være almindelig kunde Wholesale, og dig der vil have doTERRA som en indtægt og være  Wellness Advocate, kan have fordel af at bestille  på en LRP. Det er en månedlig ordrestørrelse helt efter eget ønske. Der er forskellige fordele alt efter, hvor meget du har lyst til at bestille for. Det kan du se i LRP her under:


Jeg hjælper spirituelt interesserede kreative kvinder med at gøre deres drømme til virkelighed.

De essentielle olier fra doTERRA bruger jeg hver eneste dag - både personligt og når jeg coacher og hjælper mine klienter og teamledere. Jeg er uddannet antroposofisk heilpraktiker og har 20 års erfaring i at arbejde holistisk med mennesker. Dagligt mærker jeg en dyb taknemmelighed for den workbalance jeg har skabt.  Helt naturlig følte jeg mig guidet til at arbejde med olierne da jeg mødte dem gennem network-marketing. 
I 2008 købte jeg mine første essentielle olier, men dengang mærkede jeg ikke et "kald" - Det gørr jeg nu!

At mit navn "Dortea" og firmaets navn "doTERRA" ligger lige op ad hinanden, ser jeg naturligvis ikke som en "tilfældighed", mere som et klart bevis på at dette er det rigtige. Tydeligere kan det næsten ikke blive, vel?

Jeg bestilte mit første oliekit "Home essentials" i doTERRA i maj 2019, og måneden efter bestilte jeg "Natural Solution" og gik straks i gang med,  at sætte mig ind i oliernes væsen og det kom der oliebogen 
ud af, fordi jeg havde brug for et overblik over olierne.

Dortea uggerhøj

Gold i dottera

vi kan ofte meget mere end vi tror

Med rene essentielle olier kan vi opleve:
 Bedre sundhed, mere glæde og større taknemmelighed end nogensinde før. 
Og det sker alt imens vi gør en enorm positiv forskel i verden. Hvordan det?
Fordi følelser kommer indefra, og når du tager hånd om dem og har det godt, smitter din glæde af på alt og alle omkring dig.


Bliv del af noget større

Hvis du har været på udkik og søgt efter en dybere mening med livet, så er vi her for at støtte dig!

 Du er her på jorden for at gøre en forskel. Du ved dét, men har måske ikke helt fundet vejen. Kom med ind i min åbne Facebook gruppe. Som medlem i doTERRA bliver du også inviteret ind i to store lukkede facebookgrupper, hvor der er en stor mængde info. I grupperne er der inspiration og support til, at du kan gøre dine drømme til virkelighed.

doTERRAS booklet

Har du lyst til at se lidt mere om produkterne inden du bestiller?

Få oliebogen gratis

Når du selv signer op gennem mig i doTERRA , kan du få oliebogen gratis. Værdi 249,-

"Der er en olie til alt"

Udsnit fra bogen: 

Lyt til dine følelser! Dine følelser viser dig vej. Den dag du begynder at elske alle dine følelser, både dem der giver dig følelsen af at være i flow og dem der taler om modstand, da sker magien, både i dig men også omkring dig. Følelser er til for at blive set og hørt. Fx skal din mave under ingen omstændigheder være losseplads for psykisk affald.

Slip det du ikke har brug for. Dit maveproblem er i virkeligheden et symptom på noget ubalanceret inde i dig. Det er ikke selve årsagen. Du er derfor nødt til at kigge dybere i dig selv og så på hvorfor din tarm reagerer. Alt andet vil være omveje og ubehag.
 
Det, vi i dag kalder sygdom, er blot resultatet af en langt dybere ubalance. Og det er dén ubalance, der skal heles. Ikke symptomet. Symptomer er blot et tegn på den måde vi forholder os til vores følelser.
 
Armene:
Vi er Guds forlængede arme. Armene bruger du til at række ud med og gribe om med. Problemer med armene vidner om, at du enten favner om for meget, eller måske slet ikke tager din plads i verden. Kan selv. Vil selv. 
 
  • Forsøger du at klare livet selv og være stærk? 
  • Gør du ingen væsen af dig og spræller mindst muligt? 
  • Eller savner du kram? Nogen at give et kram? Nogen at putte hos? En, som tager dig i sine arme? Når du er den feminine, har du brug for at en maskulin mand, tager dig i sine arme. Tillader og inviterer du til, at det kommer til at ske?
 

download miniguiden i dag.

Hvis du spekulerer på: 
"Hvad er essentielle olier og hvordan kan jeg bruge dem til at forbedre mit helbred?" 

Download:  
Miniguide
Lad os ses på instagram